Projectomschrijving

In de laatste fase van het plan worden aan de zuidrand van Bergeijk 11 vrijstaande woningen gerealiseerd en zijn er 5 bouwkavels beschikbaar. De woningen bieden volop ruimte voor variatie, zowel in de indeling als in de afwerking. Kies je bijvoorbeeld voor onze Perfect Finish afwerking, dan word je woning hoogwaardig en ‘sleutelklaar’ opgeleverd. Zelf hoef je alleen nog de inrichting en de tuin voor je rekening te nemen. De kavels variëren van ca. 250 m2 tot ca. 500 m2.

Ook voor wat betreft de indeling valt er veel te kiezen: slapen en baden op de begane grond met extra slaapkamers op de verdieping? Vijf slaapkamers in plaats van drie? Een aanbouw van 2.40 m? Liever openslaande deuren in plaats van een schuifpui? De opties en indelingsvarianten zijn talrijk. Alle woningen worden uiteraard hoogwaardig afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen en standaard vloerverwarming op de begane grond.

Vanzelfsprekend is de woning volledig voorbereid op de energiewetgeving van 2020. Dat betekent dat de woning wordt opgeleverd met een Energie Coëfficiënt van 0 en is daarom extra energiezuinig uitgerust. Standaard worden er daarom ook zonnepanelen geplaatst. Naast een hoogwaardige gevel-dak- en vloerisolatie wordt de woning voorzien van extra geïsoleerde triple beglazing: HR +++.

Op ons kun je – dankzij onze jarenlange expertise en ervaring – bouwen!

 

Typen woningen:

Compacte vrijstaande woning voor kleine gezinnen.
2 slaapkamers en badkamer met toilet op de verdieping, bergzolder

Vrijstaande levensloopbestendige woning
1 slaapkamer en badkamer met toilet op de begane grond, verdieping is vrij indeelbaar met mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers en badkamer met toilet, opbergzolder

Vrijstaande gezinswoning
3 slaapkamers en badkamer en toilet op de verdieping, vrij indeelbare zolder met de mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers, bergzolder

Vrijstaande woning
Met behulp van ons vrijstaand woonmenu op www.woonmenu.eu ben je architect van je eigen woning. Om je op weg te helpen, hebben we onze architecten al wat voorbeelden laten maken. Kies één van onze hoogwaardige duurzame voorbeeldwoningen en speel virtueel met aanpassingen of aanbouw.

Je interesse voor één van de woningen of voor een bouwkavel, kun je kenbaar maken door het interesseformulier op deze pagina te downloaden en in te vullen. Het formulier kun je afgeven/mailen naar 1 van de 2 makelaars van dit project. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de voortgang.

Op 24 januari jl. hebben wij onze plannen toegelicht tijdens een informatieavond. De presentatie is onderstaand te downloaden.

 

Projectlocatie

Uitvang Bergeijk

Projectgegevens

Projectnaam: Trilo fase 5
Projectplaats: Bergeijk
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: in verkoop
Omvang: 16 woningen
Opdrachtgever: Trilo C.V. (Combinatie van VLCS architecten en Gebr. Van Gisbergen)
Architect: VLCS architecten
Makelaar: Hennie Kunnen makelaardij en Van Santvoort makelaars
Woningtypen: Vrijstaande woningen
Bijzonderheden:
  • Maximale invulling van koperswensen
  • Kwaliteit door samenwerking met ervaren bouwpartners
  • Hoogwaardige afwerking
  • Talrijke optiemogelijkheden
  • Vele indelingsvarianten
  • Woningen worden opgeleverd met een Energie Coëfficiënt van 0.