Projectomschrijving

Zelf bouwen op eigen grond? Op extra ruime vrijstaande kavels (+/- 500m2) en tuinen met avondzon? Met de school op knikkerafstand? Gelegen aan een rustige straat? Dat kan binnenkort op de Leendestraat in Hooge Mierde. Zelf bouwen of laten bouwen? De mogelijkheden zijn flexibel. Heb je liever dat wij ons steentje bijdragen? Dat kan natuurlijk ook. Wat de keuze ook wordt: ons gaat het om laagdrempelig gemak voor onze kopers.

8 zelfbouwkavels
Wil je jouw woning ontwerpen en heb je nog geen architect? Maak dan gebruik van een van onze geselecteerde professionals: GeWOON Architecten (www.gewoonarchitecten.nl) of Jos Franken architectuur en stedenbouw (www.josfranken.nl). Zij hebben gevoel voor vorm en brengen wonen tot leven. Neem gerust contact op met een van deze gerenommeerde architectenbureaus voor een schets van de uitgebreide mogelijkheden.

100% eigendom
Alles voor de toekomst zwart op wit? Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen verzorgt de juridische eigendomsoverdracht. Zo wordt jouw kavel helemaal van jou. De nauwkeurige maatvoering is in vertrouwde handen van Coenradie GTC. Reyrink Grondwerken zorgt voor een vlakke aflevering van de juiste kavelhoogte.

100 % groen licht
De vorming en realisatie van dit sterke bouwplan wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Reusel de Mierden. Status van het plan is dat het Bestemmingsplan onherroepelijk is. Dat betekent dus dat we mogen gaan bouwen. En het betekent groen licht voor al onze sterke bouwpartners uit Hooge Mierde. Zo is DTP Studio Piet van Limpt onze vaste partner van onze brochures. Wordt je huis voorzien van gevelbeplating? Vergeet dan niet om Mari Meulenbroeks van Meulenbroeks Gevelbekleding  te bellen. Nog geen idee wat je met je keuken wilt? Neem een kijkje in de showroom van DAS keukens. Een energiezuinige woning? Installatiebedrijf Schoormans is specialist in de aanleg van bodemwarmtepompen. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Warmte en een eerlijk advies? Laat dan met de expertise van Perry Hoogers van Perfect Fires het vuurtje branden.

Aantrekkelijke grondprijzen
Zeg je ja? Reageer dan snel, want voor de snelle beslisser hebben wij aantrekkelijke grondprijzen. Meer informatie? Neem dan contact op met:

Nathalie van Gisbergen van Lommers Makelaars, tel: 0497-369898 of Bladel@lommersmakelaars.nl.

 

Projectlocatie

hooge mierde, leendestraat

Projectgegevens

Projectnaam: 8 zelfbouwkavels Leendestraat
Projectplaats: Hooge Mierde
Projectontwikkelaar: Gebr. van Gisbergen BV
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: in ontwikkeling, in verkoop
Omvang: 8 kavels
Architect: bijv. Gewoon Architecten en Jos Franken Architectuur
Woningtypen: vrijstaande woningen
Bijzonderheden:
  • eigen ontwerp woning
  • alleen koop bouwkavel mogelijk
  • vlak en op hoogte geleverd
  • secure maatvoering