Projectomschrijving

Startende ondernemers in het MKB opgelet! Binnenkort bouwen wij aan een collectief van unieke en bovendien onderhoudsarme bedrijfsunits. Kernwoorden van dit plan zijn: maximale flexibiliteit, modern, fris en een goede bereikbaarheid. Kies het label – M, L, of XL – dat jij aan ruimte voor jouw bedrijfsvoering nodig hebt. Ondernemen vanuit een passend maatpak dus.

Uniek bedrijfspunt
Op zoek naar opslagcapaciteit voor een internetbedrijf? Zoekend naar kantoorruimte of ruimte voor bevoorrading? Kuub Reusel in Reusel is een unieke ondernemingskans vanuit een fonkelnieuw industrieterrein. Bij voldoende interesse is een snelle start gewaarborgd. De buitengewone units zijn voor iedereen, uitgezonderd detailhandel, geschikt. En heel bijzonder: de inrichting is ook flexibel invulbaar. Wordt het een hele of halve verdiepingsvloer? Graag een hoge hal met een overheaddeur? Flexibel, is ons bedrijfspunt. Daar werkt de Gemeente Reusel-De Mierden volop aan mee.

100 % jouw visitekaartje
Zet jouw handtekening op jouw visitekaartje! De koopunits krijgen een uniforme uitstraling met elk een eigen herkenbaar karakter. Als ondernemer stel je zélf jouw gevel samen. Alleen de kleurstelling is vastomlijnd. Glas, semi glas, een glaspui? Maak gebruik van onze flexibele optiepaketten. Bovendien is er uitgebreide keuze uit mogelijke afwerkingen, zoals: laminaat, vloerbedekking, systeemplafonds, glad stucwerk, spuitwerk of spachtelputz. Liever casco? Dat kan ook.

Bedrijfsadvies?
Op zoek naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de bedrijfsadviseurs van Rabobank De Kempen. Zij zijn professionals als het op financiële bedrijfseconomische inschattingen aankomt. Bovendien zien zij mogelijkheden waar je zelf niet aan gedacht hebt.

Een aandeel in elkaar
Ondernemen doe je samen. Wij werken samen met onze sterke bouwpartners. Zo is VLCS Architecten uit Westerhoven de architect van dit unieke plan. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bedrijfsdeuren? Neem dan een preview bij Labutech in Reusel. En Adviesburo CK2 is onze constructeur. De bestrating zal worden verzorgd door Van der Heijden Bestratingen.

100% eigendom
Alles voor de toekomst zwart op wit? Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen verzorgt de juridische eigendomsoverdracht. Zo wordt jouw bedrijfsunit volledig van jou. De nauwkeurige maatvoering is in vertrouwde handen van Coenradie GTC.

Aantrekkelijke opties
Zeg je ja? Reageer dan snel, want voor de snelle beslisser hebben wij aantrekkelijke optieprijzen. Meer informatie? Neem dan contact op met:
Nathalie van Gisbergen van Lommers Makelaars, tel: 0497-369898 of Bladel@lommersmakelaars.nl.

Projectlocatie

reusel, kleine hoeven

Projectgegevens

Projectnaam: Kuub Reusel
Projectplaats: Reusel
Projectontwikkelaar: Gebr. van Gisbergen BV
Projecttype: utiliteitsbouw
Projectstatus: in ontwikkeling
Architect: VLCS Architecten Westerhoven
Makelaar: Nathalie van Gisbergen - Lommers Makelaars te Bladel
Woningtypen: Bedrijfsunits
Bijzonderheden:
  • bedrijfsruimte voor startende MKB ondernemers
  • ruimtes in diverse afmetingen
  • koopunits